Bevare Fossile Brensler Ved Å Velge Grønn Energi

Kjendiser kjører smarte biler, og Al Gore har fortalt oss at global oppvarming vil forårsake kaos for oss, men er det noen som virkelig hører på hva disse kjendisene har å si? Glem de berømte menneskene og fortsett å lese denne artikkelen for noen tips og triks, som vil hjelpe deg med å bruke grønn energi til din egen fordel.

Hvis hjemmet ditt har basseng eller boblebad, kan du se på et solvarmesystem. Installasjon av et solvarmesystem koster omtrent det samme som et vanlig system, men driftskostnadene for systemet vil være mye lavere. Reparasjonskostnader for solvarmesystemer er ofte også lavere.

Gjenvinning er en av de enkleste oppgavene som kan gjøre et grønnere hjem. Noen byer inkluderer automatisk kostnader for resirkulering i søppeloppsamlingen, så se på dette! Hvis ikke, vil visse stater, inkludert Michigan, betale forbrukere for å returnere flasker etter bruk. Gjenvinning er en av de beste måtene å redusere energikostnadene!

Hvis du planlegger å installere solcellepaneler, må du forstå hvor mye vedlikehold som kreves. Du må holde solcellene rene. Hvis cellene er installert på taket ditt, kan dette bety at du klatrer over hele taket så ofte som en gang i måneden. Hvis du ikke klarer det, må du ansette noen.

Isoler hjemmet ditt. Et hjem før 1950 som ikke er isolert, bruker omtrent 60 prosent mer energi enn et hus som ble bygget etter 2000. Å legge tilstrekkelig isolasjon på loftet og kjelleren vil forbedre husets energieffektivitet. I tillegg til å holde deg varm om vinteren, vil du oppdage at hjemmet forblir mye kjøligere i sommermånedene, noe som reduserer behovet for et klimaanlegg.

Dra nytte av vinden. Den reneste kilden til alternativ energi er vindenergi. Det kan til og med redusere strømregningen med opptil 90 prosent. Du kan gjennomføre en energitilsyn før du bestemmer hvilken størrelse turbin du trenger, men de fleste hus krever 5 til 15 kilowatt for å produsere 780 kilowatt-timer per måned. måned.

Bruk oppladbare batterier. Selv om de kanskje koster litt mer i utgangspunktet, vil de spare deg for mye penger i det lange løp. Oppladbare batterier kan brukes hundrevis av ganger, og de trenger bare å byttes ut hvert femte år. En annen fordel er at du ikke hele tiden legger til etsende batterier på deponiet.

Hvis det er rennende vann på eiendommen din, bør du vurdere å investere i en god vannkraftløsning. En enkel mølle kan bli en energigenerator. Ta kontakt med Institutt for energieffektivitet og fornybar energi for å finne ut om strømmen din er sterk nok til å produsere en betydelig mengde kraft.

Enten det er kjendis, politiker eller forsker, prøver mange mennesker å få befolkningen utdannet om problemene vi vil møte, takket være global oppvarming. Det er flott at du tar deg tid til å lære hva du kan gjøre for å hjelpe, så legg tipsene du har lest her til bruk og kom i gang i dag!