Hvordan Du Kan Dra Nytte Av Grønn Energi

Nå, mer enn noen gang, folk er bekymret for den energien vi bruker i dette samfunnet. Grønn energi tips blir søkt ut, mer og mer. Å være «grønn» ikke bare sparer miljøet, men det kan også spare deg for penger i det lange løp. Fortsett å lese for noen gode tips for å gjøre livet ditt grønnere.

Resirkulering er en av de enkleste oppgavene som kan gjøre en grønnere hjem. Noen byer automatisk inkludere kostnader for resirkulering i sin søppelrydding, så se nærmere på dette! Hvis ikke, vil visse stater, inkludert Michigan, betale forbrukerne for å returnere flasker etter bruk. Resirkulering er en av de beste måtene å kutte energikostnader!

Bytt dine gamle glødepærer for høy effektivitet LED eller kompakt fluorescerende lyspærer. Disse pærene bruker langt mindre strøm enn glødelamper, og de kommer i størrelser som passer de fleste eksisterende inventar. Mens up-front kostnaden er generelt høyere, de fleste av disse pærene vil vare i årevis før brenning.

Hvis du er interessert i alternative energikilder, kan du begynne med å kontakte din nåværende energileverandør for å se om de har noe å tilby. Mange selskaper er nå i stand til å utnytte strøm fra sol- og vindkraft. Dette kan koste deg mer, da det er en pris for det ekstra arbeidet som er involvert i å trykke på disse kildene, men du vil gjøre miljøet en tjeneste!

Husk at solcellepaneler, enten du installerer dem på taket eller andre steder på eiendommen, må være vinklet mot solen for å få maksimal eksponering. På den nordlige halvkule, betyr dette overfor dem sørover med en vinkel på breddegrad pluss femten grader. Ellers vil investeringen din ikke returnere så mye energi som du håper.

Hvis du ønsker å spare energi, prøv å ikke bruke oppvaskmaskinen veldig ofte. I stedet la oppvasken lufttørke. Oppvaskmaskiner har en tendens til å bruke mye energi og fordi de bruker så mye strøm, elektrisitet og vann regningen vil være gjennom taket. Hvis du må bruke oppvaskmaskinen, Legg den på en lav innstilling.

Husk å koble fra apparater når de ikke blir utnyttet. Mange apparater vil fortsette å konsumere en betydelig mengde energi passivt selv når de er slått av. Grunnen til dette er at energi er nødvendig for å strøm funksjoner som LED Statuslys, og klokker. Fullstendig frakobling av apparatet ved stikkontakten vil hjelpe deg å spare energi.

En god grønn energiløsning for å erstatte rengjøringsprodukter i hjemmet ditt er å bruke olivenolje. Ved å bruke oliven til å rengjøre visse ting rundt i hjemmet, unngår du syntetiske kjemikalier, forbindelser og stoffer som ikke er veldig miljøvennlige som er til stede i de mange husholdningsrengjøringsproduktene du finner på markedet.

Å være «grønn» kan utgjøre forskjellen i livet ditt fordi, til slutt, ender du opp med å spare penger. Men ved hjelp av grønn energi kan gjøre en stor forskjell for verden rundt oss, så vel. Jo flere mennesker som bruker grønn energi, jo mer vi bevare våre ressurser og holde verden ser vakker.