Spar Penger Med Disse Grønne Energitipsene

Å gjøre hjemmet ditt mer miljøvennlig er en fin måte å redusere regningene på, samtidig som det er til fordel for miljøet. Tipsene i denne artikkelen vil hjelpe deg med å finne ut hvordan du implementerer grønne energiløsninger i ditt eget hjem, uten å måtte bruke en arm og et bein på installasjonen.

Lufttørk tøyet. Hvis været tillater deg, i stedet for å kjøre det gjennom tørketrommelen, etter å ha vasket tøyet, tørker du det på en klessnor utenfor. La solen og vinden tørke klærne for deg. Å bruke en elektrisk tørketrommel vil bare bruke energi, og hvis været er fint, kan du enkelt spare energi. I tillegg vil klærne dine vare lenger.

Det er mange offentlige insentivprogrammer du kan dra nytte av når det gjelder grønn energi. Kontakt din lokale myndighet for mer informasjon om programmer i nærheten. Du kan kvalifisere for å ha vind- eller solenergi uten kostnad for deg. I det minste kan de tillate deg å trekke kostnadene fra skatten.

Bruk gardiner for å hjelpe deg med å holde deg grønn. Hvis det er sommer og du vil at rommet skal være kjølig, trekk gardinene om dagen slik at solen ikke skinner inn. Hvis det er vinter, og du vil at rommet skal være varmt, åpner du gardinene og slipper solen inn i rommet ditt.

Vask klærne i kaldt vann når det er mulig. Nesten 90% av energien som forbrukes når du vasker klærne dine blir tatt opp med oppvarming av vannet. Hvis vaskemiddelet er anstendig, vil kaldt vann være like effektivt som varmt når du rengjør tøyet. I tillegg må du alltid vaske med full tøy, da dette bidrar til å redusere mengden energi du bruker.

En god måte å starte søken etter grønn energi på er å bruke alternative kilder til å varme opp hjemmet ditt. Mens vedovner har vært pålitelige i utallige år, er den nyere trenden mot pelletsovner. Pellets er sammensatt av komprimert sagflis og tar langt mindre plass enn en trehaug.

Sørg for at hjemmet ditt er fullstendig forseglet fra alle trekk, hvis du vil leve grønt og bruke prinsippene for grønn energi. Vinduer og dører er de største synderne for å slippe varm og kald luft ut av hjemmet ditt. Så forsegl dem og begynn å spare penger.

Støtt dine lokale grønne energileverandører ved å kjøpe energi fra dem. Du kan sjekke online for å se om noen av dine lokale energileverandører selger vind-, vann- eller solenergi. Ved å bytte fra standard energi, vil du sende en melding til leverandøren din; du foretrekker renere energi. Du vil også støtte utviklingen av grønn energi i ditt område.

Ikke så vanskelig, er det? Ved å bruke kunnskapen du har fått fra denne artikkelen, vil du sikre at du er i stand til, raskt og enkelt, å bytte hjem slik at det bruker grønne energiløsninger på en mest mulig effektiv måte. Du hjelper miljøet og budsjettet ditt på samme tid!