Vindparker Og Hvorfor De Er Gode For Jorden

Begrepet «grønn energi» brukes mye i disse dager i nyhetene og i næringslivet. Imidlertid vet du kanskje ikke nøyaktig hva som menes med begrepet. Grønn energi er enhver form for energi fra en bærekraftig ressurs, for eksempel sol eller vind. Les videre for å finne ut mer om grønn energi og hvordan den kan fungere for deg.

Hvis hjemmet ditt har basseng eller boblebad, kan du se på et solvarmesystem. Installasjon av et solvarmesystem koster omtrent det samme som et vanlig system, men driftskostnadene for systemet vil være mye lavere. Reparasjonskostnader for solvarmesystemer er ofte også lavere.

Når det er mulig, bør du bruke kaldt vann til å vaske klærne. Nesten 90 prosent av den forbrukte energien mens du vasker klærne dine, brukes på å varme opp vannet. Moderne vaskemiddel gjør like godt med kaldt vann som varmt vann. Videre må du huske at du får maksimal effektivitet ved å vaske en full last, heller enn flere små laster.

Tenk utenfor boksen. Mens mange tenker ‘solpaneler’ når de tenker på grønn energi, er det andre måter å dra nytte av solen på. Hvis du bygger et nytt hjem, bør du vurdere å innlemme passiv soldesign i hjemmet. Ved å bygge med materialer som betong eller adobe og dra nytte av solens naturlige varme med sørvendte vinduer, kan du lage et hjem som naturlig vil varme seg om vinteren og holde seg kjølig om sommeren.

For å spare energi hjemme må du koble elektronikken, inkludert TV og DVD-spiller, til strømuttak, og når du ikke bruker dem, må du slå av strømuttakene. Ikke bare vil du spare energi ved å gjøre dette, men du vil også spare penger på strømregningen.

Støtt dine lokale grønne energileverandører ved å kjøpe energi fra dem. Du kan sjekke online for å se om noen av dine lokale energileverandører selger vind-, vann- eller solenergi. Ved å bytte fra standard energi, vil du sende en melding til leverandøren din; du foretrekker renere energi. Du vil også støtte utviklingen av grønn energi i ditt område.

Hvis du sliter med å opprettholde lave energikostnader i hjemmet ditt, bør du prøve å sette inn en vanneffektiv vaskekontroll eller dusjrose som er Triple A-klassifisert. Triple-A-apparater er designet for å redusere mengden energi som brukes i hjemmet ditt, noe som til slutt vil føre til store besparelser.

Geotermisk oppvarming kan være noe du bør vurdere. Hvis du bor i riktig type område, vil du kunne dra nytte av varmen som jorden naturlig produserer. Disse pumpene vil bruke den naturlige energien til å varme opp og kjøle hjemmet ditt. Kontakt din lokale varmeentreprenør for å lære mer om denne prosessen.

Som du ser er det mange forskjellige typer “grønn energi” -teknologi. Fordi det er så mange alternativer, er det sikkert en måte å sette “grønn energi” på i arbeidet for deg, mens du gjør din del for fremtidens planet. Bruk informasjonen du har lært i denne artikkelen, for å ta et informert valg for dine personlige energibehov.